برای اینکه بتوانید در گوگل بازدیدکننده بیشتری را به سمت سایت خود هدایت کنید؛ به یک گوگل بیزینس نیاز دارید. منظور همان ساخت پروفایل تجاری است. زمانی که یک کسبوکار را راهاندازی میکنید شاید متوجه این مسئله نشوید که ایجاد یک پروفایل تجاری به شما امکان مدیریت آن را نمیدهد و اگر میخواهید نمایه تجاری شما سئو کارآمدی داشته باشد، به این قابلیتهای مدیریتی و ویرایشی نیاز پیدا خواهید کرد. حال سوالی که اینجا ذهن افراد را به خود مشغول میکند این است که چگونه میتوان از طریق پروفایل تجاری گوگل به مدیریت کسبوکار پرداخت؟ پاسخ اصلی اینجاست؛ علاوهبر ساخت اکانت تجاری رایگان، شما باید به صورت کاملا جداگانه یک حساب Google My Business برای کسبوکار خود نیز بسازید.
یک حساب کاربری Google تنها ابزاری است که با آن میتوانید ادعای مالکیت یک کسب و کار را داشته باشید. و حق مدیریتی آن را بدست آورید و از ویژگیهای آن همچون افزایش بازدیدکننده استفاده کنید. در این مقاله، میخواهیم نکاتی را که باید درباره Google My Business بدانید، برای شما بازگو کنیم تا بتوانید این ابزار رایگان و قدرتمند را در بازاریابی خود بگنجانید!
گوگل بیزینس چیست؟
همانطور که گفته شد،Google My Business ابزاریست که شما را قادر میسازد نمایه تجاری خود را در Google مدیریت و بهینه کنید. بنابراین برای توضیح اینکه Google My Business چیست و چگونه کار میکند، بیایید ابتدا مطمئن شویم که منظور از گوگل بیزینس چیست.
زمانی که اکانت تجاری خود را در گوگل میسازید و نام تجاری شما در لیست کسبوکارهای گوگل قرار میگیرد، درGoogle Maps و در نتایج محلی جستجوی Google به نمایش درخواهید آمد.
ایجاد یک پروفایل تجاری همان کاریست که به شما اجازه میدهد تا مکانی را به Google Maps اضافه کنید، کاریست که هر کس (از جمله یک مخاطب تصادفی یا یک تولیدکننده لیست خودکار) میتواند انجام دهد. تمام آنچه Google نیاز دارد نام کسب و کار، مکان و ردیف فعالیتی شماست. هنگامی که Google تأیید کرد؛ این نسخه کپی نیست، آنها نمایه تجاری را برای آن مکان ایجاد میکنند. سپس نمایه تجاری برای ارائه نظرات، افزودن عکس، سؤال و حتی پاسخ دادن به سؤالات در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد. همچنین این امکان وجود دارد که نمایه کسبوکار شما با اطلاعاتی که Google از طریق وب جذب میکند، جمع شود.
این بدان معنیست؛ یک نمایه تجاری میتواند به غیر از حساب گوگل بیزینس، به تنهایی نیز فعالیت داشته باشد. و نشان دهد آیا نمایه تجاری ایجاد کردهاید یا خیر، آیا توانایی مدیریت اطلاعات نمایش داده شده یا بررسیهای اطلاعات جمعآوری شده را دارید یا خیر.
اینجاست که Google My Business وارد میدان میشود. با ایجاد یک حساب Google My Business، میتوانید به نمایه تجاری خود در Google دسترسی پیدا کنید، سفارشی سازی، مدیریت و ارتقاء دهید.
دقت داشته باشید که همه این موارد کاملا رایگان اتفاق خواهد بود.
چگونگی استفاده از گوگل بیزینس برای بازاریابی محلی
ثابت کردهایمGoogle My Business پروفایل شما نیست، بلکه ابزاریست که با استفاده از آن میتوانید پروفایل تجاری خود را تقویت کرده و میزان بازدید و اثربخشی آن را افزایش دهید. حال به چند روش اصلی در گوگل بیزینس میپردازیم که در بازاریابی محلی نیز بسیار تاثیرگذار میباشد.
1.با مصرف کنندگان درگیر شوید
روشهای زیادی وجود دارد که مصرفکنندگان می توانند با نمایه تجاری شما ارتباط برقرار کنند، و شما از حساب Google My Business خود برای برقراری ارتباط با آنها استفاده کنید. به عنوان مثال؛ میتوانید به بررسیهای آنان و البته سوالاتشان پاسخ دهید، پیام رسانی مستقیم را فعال کرده و هشدارهای مربوطه را تنظیم کنید. حتی میتوانید از Google برای انتشار پستها در نمایه کسبوکار خود استفاده کنید، دقیقاً مانند Facebook و سایر سیستم عاملهای رسانههای اجتماعی.
2.تجارت خود را برجسته کنید
یک پروفایل تجاری به تنهایی شامل اطلاعات محدودی در مورد شغل شماست. اما از طریق داشبورد حساب کاربری در Google، میتوانید ساعتها، لینکهای پیوند شده به وبسایت، محصولات و قیمتگذاری، ویژگیها و سایر جزئیاتی را ارائه دهید که تجارت شما را بیهمتا میکند. همچنین در صورت لزوم امکان ویرایش و بروزرسانی حساب کاربری در گوگل بیزینس نیز وجود دارد.
3.به دست آوردن اطلاعات
از طریق گوگل بیزینس این امکان برای شما وجود دارد که از حساب کاربریتان اطلاعاتی کلیدی نسبت به مخاطبان و عملکرد آنها در جستجوی محلی گوگل بدست آورید. در برگه تحلیلی این پلتفرم، میتوانید اطلاعاتی را مشاهده کنید که مشتریان از طریق آن به سایت شما مراجعه کردهاند؛ یعنی اینکه آیا از طریق؛ Google Maps یا جستجوی محلی Google شما به سراغ شما آمدهاند.
این اطلاعات چگونگی عملکرد و استراتژی کسبوکار شما را تعیین میکند.
4.سئو محلی را انجام دهید
دقیقاً همانطور که گوگل برای تبلیغات و کلیکهای انجام شده یک رتبهبندی در نظر میگیرد؛ برای پروفایل تجاری شما نیز رتبهبندی تعیین میکند. شما میتوانید از طریق داشبورد Google، کلمات کلیدی را در نمایه کسبوکار خود بگنجانید و بهینهسازیهای دیگری را نیز انجام دهید تا به آن کمک کند در نتایج محلی گوگل قرار گیرد.
مفید بود، ممنونم.