همه با این هدف که مخاطبان بیشتری به سمت کسبوکار خود جذب کنیم به سراغ راهاندازی سایت میرویم. مسائل زیادی دراین راستا وجود دارد که باید به آن اهمیت دهیم اما نرخ ماندگاری کاربران در صفحات وبسایت از جمله مهمترین آنها به حساب میآید. زیرا هرچقدر بازدید سایت (مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت) افزایش پیدا کند و به مطالعه محتوای بیشتری بپردازند، امتیاز و به طبع آن رتبه سایت دستخوش تغییرات مثبتی خواهد شد. این مسئله را به خاطر داشته باشید که موتور جستجوگر گوگل توجه ویژهای به این مسئله دارد پس باید برنامهای ویژه برای آن تدارک ببینید و هدفگذاری صحیحی داشته باشید تا موفقیتی که مدنظر دارید محقق شود. یکی از راهکارهای پیش روی شما نمایش پستهای مرتبط در بخش مقالات است. زیرا زمانی که کاربران در حال مطالعه موضوع دلخواهشان هستند با مشاهده موضوعات مرتبط با آن نرخ مطالعه و ماندگاری در سایت را افزایش میدهند.
با توجه به این مسئله که افزایش بازدید سایت یکی از اصلیترین دغدغههای کارفرماها و صاحبان سرمایه است در نظر داریم در ادامه این مقاله توضیحاتی در این راستا خدمت شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
راههایی برای بازدید سایت
همانطور که گفته شد برای اینکه بازدید سایت را افزایش دهید راهکارهایی پیش روی ما قرار دارد. این راهکارها عبارتند از؛
* لینکدهی پستهای مرتبط در متن
اگر با سیستمهای مدیریت محتوا کار کرده باشید به خوبی میدانید که برای روشن شدن چراغ سبز یوآست باید لینک دهی مناسبی در متن محتوا انجام دهید. اینجاست که میتوانید از پستهای مرتبط در متن کمک بگیرید. در واقع شما میتوانید لینک هر پستی را که مدنظر دارید و با متن شما مطابقت دارد را کپی کرده و با استفاده از افزونه Interlinks Manager در متن خود بگنجانید. با این کار مخاطب تنها با یک کلیک میتواند به آن محتوا دسترسی داشته باشد و به همان نسبت میزان حضور در سایت را افزایش دهد.
* قرار دادن پستهای مرتبط در انتهای مقالات
از دیگر بخشهایی که میتوان برای نمایش پستهای مرتبط استفاده کرد؛ انتهای هر مقاله است. مطمئنا در سایتهای بسیار زیادی دیدهاید که در انتهای هر مقاله، چند مورد از مقالات دیگر قرار داده شده است. مقالاتی که مشابه محتوای مربوطه بوده و شما را ترغیب میکند تا بر روی آنها کلیک کرده و به مطالعه آنها بپردازید. اما با این حال اگر به هر دلیلی قالب سایت به شما اجازه همچین کاری را نمیدهد میتوانید از افزونه Contextual Related Posts استفاده کنید. پس از نصب این افزونه، باید به بخش تنظیمات بروید و با تعریف ستون و ردیف موردنظر امکان تشخیص تعداد پستهای مورد نظر را بر اساس دستهبندی و برچسبگذاری و… برای افزونه تعریف کنید.
* کاهش رتبه الکسا
یکی از نکاتی که در کاهش رتبه الکسا و البته بازدید سایت تاثیری مستقیم میگذارد، نمایش پستهای مرتبط در مقالات است. درواقع رتبهبندی الکسا براساس تعداد بازدید و زمان بازدید کاربران محاسبه میشود. از همینرو هر چه میزان حضور کاربران در سایت را افزایش دهید و آنها را بیشتر در سایت نگهدارید و به طبع آن تعداد کلیک موجود در سایت را افزایش دهید، رتبه الکسای شما کاهش مییابد.
به عنوان صاحب یک کسبوکار باید این مسئله را به خاطر داشته باشید که نباید هر لینکی را به عنوان پست مرتبط انتخاب کنید، شما به جستجوی میان مقالات سایت بپردازید و تنها به سراغ موارد مرتبط بروید. موتورهای جستجوگر گوگل از رباتهای بسیار هوشمند و خزندههای پیشرفتهای برخوردارند که اجازه هرگونه خطا و کمکاری یا دور زدن گوگل را به شما نمیدهد. این رباتها دائما در حال توسعه میباشند پس به هیچ عنوان سعی نکنید که از لینکسازیهای نامرتبط استفاده کنید چون خیلی زود دستتان رو میشود و سایتتان با امتیاز منفی روبرو خواهد شد.
ثبت ديدگاه